ارتباط شاخص ها و عوامل تغذیه ای با بیماری ها و عوارض سالمندی: 10 مطالعه مقطعی از کوهورت سلامت سالمندان بیرجند.
در این پروتکل ارتباط سه عامل تغذیه ای را (نوع نان مصرفی، سوء تغذیه، و شاخص های تن سنجی) با پیامد های مختلف در سالمندان از جمله سارکوپنی، شناخت، افسردگی، فعالیت روزمره زندگی، فرتوت شدگی، و فشار خون مورد بررسی قرار می دهیم. بنابراین بر آن شدیم تا ارتباط این عوامل و متغیرهای تغذیه ای را با عوارض سالمندی با استفاده از داده های مطالعه سلامت سالمندان بیرجند بررسی نماییم.
مطالعه مرور سیستماتیک بر روی متابولیتهای با منبع میکروبیوتای روده در چاقی
میکروبیوتای روده در شرایط چاقی باعث ایجاد برخی از متابولیت های در گردش خون می شود همچنین با غلظت برخی متابولیت های دیگر مانند اسیدهای آمینه ، اسیدهای چرب ، لیپیدها و گلوکز مرتبط است.
ارزیابی همخوانی نتایج دستگاه بادی آنالیزر TINITA در مقایسه با دستگاه دگزا در تعیین میزان توده عضلانی و توده چربی
یکی از مهمترین معیارهای تشخیص بالینی سارکوپنی، کاهش توده عضلانی می باشد که روش استاندارد تعیین مسزان توده بدنی Whole Body Bonedensitometry به روش دگزا می باشد.
مطالعه پیگیری پیامدهای سلامت در سالمندان شرکت کنندگان در مطالعه سالمندی بیرجند
مطالعه سالمندی بیرجند مطالعه ای است داده های Baseline آن در سه ماه سال ۱۳۹۷ در جمعیتی قابل تعمیم از سالمندان شهر بیرجند جمع آوری شده است. همچنین اندازه گیری آنتراپومتری، فشار خون و ارزیابی وضعیت سلامت فیزیکی، وضعیت شناختی، تعادل و راه رفتن و فریلتی، ارزیابی از نظر بیماری قلبی با پرسشنامه رز و نوار قلب و ارزیابی از نظر کیفیت زندگی و وضعیت درد نیز انجام شده است.