ارتباط شاخص ها و عوامل تغذیه ای با بیماری ها و عوارض سالمندی: 10 مطالعه مقطعی از کوهورت سلامت سالمندان بیرجند.
در این پروتکل ارتباط سه عامل تغذیه ای را (نوع نان مصرفی، سوء تغذیه، و شاخص های تن سنجی) با پیامد های مختلف در سالمندان از جمله سارکوپنی، شناخت، افسردگی، فعالیت روزمره زندگی، فرتوت شدگی، و فشار خون مورد بررسی قرار می دهیم. بنابراین بر آن شدیم تا ارتباط این عوامل و متغیرهای تغذیه ای را با عوارض سالمندی با استفاده از داده های مطالعه سلامت سالمندان بیرجند بررسی نماییم.
![](/thumbnail/550-h_100/uploads/335/2023/Aug/26/ارتباط شاخص ها و عوامل تغذیه ای با بیماری ها و عوارض سالمندی_crop.jpg)
خلاصه ضرورت اجرای طرح
خلاصه روش اجرا و شیوه های تحلیل
ارسال نظر